Djeli van der Linden

Wie ben ik?

Ik ben Djeli, een 19-jarige ontwerper in opleiding. Op dit moment volg ik de studie communicatie en multimedia design (CMD) op de Hogeschool in Rotterdam om later designer te worden. Voordat ik deze studie volgde zat ik op de middelbare school de Ring van Putten, waar ik Havo heb afgerond. Ik ben een spontane en vrolijke meid die houdt van creativiteit. Zo ben ik ook vaker bezig met tekenen, schilderen , knutselen en fotografie!

Tijdens mijn studie heb ik al veel skills geleerd en opgepakt. Ik ben al erg bekend met de verschillende Adobe programma’s. Ook kan ik goed op weg met de programma’s Figma, Miro, WordPress, Wix en een app op mijn iPad genaamd Procreate. Ik sta altijd open voor verbetering en nieuwe dingen leren. Ik ben een erg leergierige en snelwerkend persoon. Ik maak elk project tot op de details af en ik kan zowel in een team als zelfstandig te werk gaan.

Van kleins af aan was ik al bezig met tekenen en ontwerpen. Op de middelbare school koos ik dan ook in mijn eerste jaar meteen een ontwerp vak (dit heette Media & Design). In dit vak bedachten we oplossingen op problemen. Ik maakte vroeger al van alles op papier, met klei, met verf, ik gebruikte altijd iets nieuws. In mijn vrije tijd ben ik steeds meer bezig met kleine freelance projectjes zoals logo’s en visitekaartjes ontwerpen.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst ‘out and about’ met vrienden of familie!

In mijn vrije tijd

ben ik het allerliefst met vrienden of familie om iets leuks te doen!

Ik houd van

reizen en landen ontdekken! Mijn droom is om elk land van de wereld een keer gezien te hebben. (Met uitzonderingen helaas)

Eén van mijn vele hobbys

is schilderen. Ik houd ervan om te schilderen, tekenen en knutselen. Ook houd ik ervan om lekker te sporten, uit te gaan met vrienden of simpelweg te gamen.

Op festivals

kan je me zeker vinden! Mijn favoriete festivals zijn festivals waar hardcore & uptempo is te vinden. Ook werk ik in de zomer op een aantal festivals

Programma's

Deze programma’s heb ik op mijn weg tijdens de studie, en in mijn vrije tijd, geleerd.  Deze programma’s ken ik erg goed, omdat ik ze veel in mijn projecten en vrije tijd heb gebruikt.
Nieuwe programma’s pak ik vaak snel op met wat uitleg en voorbeelden!

De meeste Adobe programma's

Figma

Miro

Wordpress (Elementor)

Canva

Procreate

Soft skills

De andere vaardigheden die ik erg belangrijk vind zijn soft skills. Deze kunnen me behoorlijk goed helpen in een project! En met het oplossen van de problemen van de gebruikers. 

Samenwerken
80%
Zelfstandig werken
80%
Empathie
85%
Bronnen onderzoek
65%
Doelgroep onderzoek
80%
Concept bedenken & prototypen
85%
Gezellig! 🙂
100%

Een (digitale) afpsraak maken?

Ik sta altijd open voor een kennismaking! We kunnen ergens afspreken, een online afspraak maken, of ik kom langs!

Stuur een mailtje

Ik ben altijd te bereiken via de mail. Djelivanderlinden@gmail.com